Diari interactiu d'EscolaWeb'05

La primera i principal oportunitat és l'educació.

Adhesions a Any 2005, any de l'Educació

satalaieta | 28 Gener, 2005 20:24

Ens adherim 
Centres, organitzacions, i persones físiques, educatius, culturals, ecològics i humanistes que ens adherim a la campanya "2005, any de l'Educació" 

Ens adherim:

  • Principal i l'únic imprescindible: Ho informam en un comentari adjunt d'aquesta pròpia pàgina, indicant nom, localitat i, si és precís, més dades identificatives del país. Si teniu WEB no oblideu de posar el prefix http:// allà on diu web (d'aquesta manera es farà un enllaç directe des del nom indicat). Agraim que ho informeu des del vostre web

  • Agraïm també que vos subscrigueu al grup llista de distribució escolaweb05 hostatjat a Yahoo. D'aquesta manera ens podrem comunicar en estrella, tots amb tots (si vols pots indicar que no vols rebre tots els missatges) de forma directa, així com disposar d'un conjunt d'eines d'intercomunicació com xat, escrits, fitxers gràfics i de so compartits... Per a subscriure's escolaweb05-subscribe@yahoogroups.com (si no hi estam encara, ens farà registrar a Yahoo). Per a enviar missatges a tots, una vegada subscrits, escolaweb05@yahoogroups.com Una vegada allà (escolaweb05), si volem, ens podem ajuntar a la relació (a la base de dades).

I, si n'és el cas, participam:

  • Nosaltres podem participar directament opinant com podríem millorar l'educació: http://www.lamevaweb.info/post/935/14356 .

  • Igualment podem participar com a voluntaris a la campanya "L'humanisme a les escoles i residències", apuntant-nos al grup de professors/es humanistes que anirem a les escoles i residències i que donarem cursos, desinteressadament, presencials i a distància, animant a viure bé (ecològicament, solidàriament, sense falsedats ni agressions,...). Si vols apunta't a l'AHC i allà al grup de professors/es de l'associació: Associació a l'AHC

  • I molt especialment, podem col·laborar, animant als nostres alumnes, de totes les edats, modalitats i nivells a participar en els concursos d'idees i dibuixos sobre com podem millorar el nostre entorn social (la llar, l'escola, el barri, el poble o ciutat, l'Illa, les Illes,... El concurs d'idees és molt fàcil: l'alumne va a l'adreça http://bloc.balearweb.net/post/193/2320 i escriu el comentari en aquest "diari interactiu" i afegeix nom i llinatges (o pseudònim), Centre educatiu, nivell i grup i data. Si s'identifica amb un pseudònim haurà d'enviar un missatge a: escolaweb05@balearweb.net indicant el nom a qui correspon. 
    El concurs de dibuix és un poc més complicat pel que fa al seu enviament. L'alumne/a fa el dibuix a un paper Din A5 (la meitat d'un DIN A4), el pot fer en paper o amb un programa de dibuix, indicant les mateixes dades que hem ressenyat pel concurs d'idees. En el primer cas el pot enviar per correu postal a l'adreça de l'AHC (EscolaWeb'05-AHC. CEPA Son Canals. C/ Son Canals, 10. 07008 Palma de Mallorca. Illes Balears) o escanejar-lo i convertir-lo en fitxer gràfic. Els dibuixos en forma de fitxer els podeu enviar adjunts a:
    escolaweb05@balearweb.net . Igualment, si vos heu subscrit al grup llista de distribució escolaweb05 el podeu desar a "Archivos" d'aquest grup (en aquests casos convé que nom, centre, curs i data siguin visibles a la base del dibuix). 

EscolaWeb'05  
gener 2005  

Comentaris

Adhesions a "Any 2005, any de l'Educació"

http://www.balearweb.net/aoib/ | 28/01/2005, 22:26

Associació d'Orientadors/es de les Illes Balears (AOIB). http://www.balearweb.net/aoib

"Any 2005, any de l'Educació"

Associació de Veins Can Amunt - Ciutat Antiga | 28/01/2005, 22:29

Associació de Veins Can Amunt - Ciutat Antiga. http://www.mallorcaweb.net/canamunt/

"Any 2005, any de l'Educació"

Associació Humanista de Comunicació (AHC). | 28/01/2005, 22:32

Associació Humanista de Comunicació (AHC). http://www.mallorcaweb.net/arc46

Adhesions a "Any 2005, any de l'Educació

Associació d'Orientadors/es de les Illes Balears (AOIB) | 06/02/2005, 01:12

Associació d'Orientadors/es de les Illes Balears (AOIB). http://www.balearweb.net/aoib

Adhesions a "Any 2005, any de l'Educació

Carme Noguera Llabrés | 05/04/2005, 08:14

Institut d´Ensenyament Secundari Antoni Maura.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb