Diari interactiu d'EscolaWeb'05

La primera i principal oportunitat és l'educació.

Web als instituts i escoles. Carme Noguera

corresponsal | 25 Gener, 2005 23:21

Web als instituts i escoles.

Hola, enguany que és l'Any de l´Educació, animaria a la gent a crear un concurs de pàgines web adreçats a instituts i escoles, amb el fi de difundir un medi totalment imprenscindible a la societat actual i a l'educació, ja que els nins poden consultar des de ca seva qualsevol tipus d'informació i a la vegada també els pares.

També en serviria per millorar les webs que hi ha ara mateix a Internet.

Salutacions.

Carme Noguera Llabrés

Comentaris

Estam d'acord

Sa Talaieta Petita | 26/01/2005, 07:43

És cert que molts de webs dels propis Centres són Webs dels Centres, però no són massa dirigits als alumnes i a altres nins/es i joves; però també és cert que ja hi ha moltes webs dirigides als més joves (DIM-UAB en recull bastantes; el racó del Clic també. Jo proposo que, a més de que se'n puguin fer de noves, la gent que conegui webs dirigides a nins/es i joves ens indiqui la direcció corresponent, com a comentari a aquest escrit. EscolaWeb podria fer una Web de webs i un concurs o enquesta de quin d'aquests webs agrada més.

XARXA WEB

puigmajor | 26/01/2005, 12:49

Les propostes anteriors me semblen molt encertades. En aquest any de l'educació hem de muntar un concurs de WEBS ESCOLARS, sobretot per animar els centres a millorar les seves WEBS i donar-les a conàixer. Cal fer una xarxa útil a tothom. EscolaWeb'05 podria coordinar aquest projecte.

També estam d'acord, puigmajor

Sa Talaieta Petita | 26/01/2005, 23:46

També estam d'acord, puigmajor. Sa Talaieta. El coordinador d'EscolaWeb podria fer tres cartells, tamany DIN-A4 per a enviar a les escoles (atès que les escoles no miren massa els cartells de la xarxa), les bases dels tres concursos i com poder accedir-hi i demanar que els Centres els pengin als respectius taulons d'anuncis (si els Centres no participen oficialment, per ventura, podrien participar alguns professors, alumnes o pares espontaniement.

Pot ser bona idea...

Puigmajor | 27/01/2005, 11:59

La idea que proposa Sa Talaieta Petita sembla bona. En tot cas no podem l'hem de posar en marxa i ja veurem si és bona o no tant bona. El coordinador d'EscolaWeb'05 farà els cartells i els enviarem als centres me'm si això dona resultat.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb